Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 159...Заслужава ли си....?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това за изключването ми го каза приятел, което ги продава. Може и да е точно както казваш де, по-логично ми звучи
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

аъъ

Първоначално публикувано от KGB
      Той таурега е страшна джипка, няколко приятели се чудят как да се отърват от тоя боклук.

Относно 159ката предполагам имаш такава щом знаеш на колко км-ра ще се разтрака...
      нямам 159 -ка не бих и имал поради некои предразсъдъци към Алфите като цяло-колкото за Не-Джипката Туарег има си показатели за проходимост и така нататък-не ми сравнявай комфорт щото нема смисъл,а пък ти кат толко си запален по алфите,а на бас ,че с Хюндай печка дето тежи 2 тона щи скина алфата а?

Comment

Re: Alfa Romeo 159...Заслужава ли си....?

Първоначално публикувано от wrc
        Първоначално публикувано от katastrofiral
        Първоначално публикувано от Eniem
        Привет на всички във форума...Изчетох доста статии за Алфа 159... виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!? ... Още като видях 159-ката, разбрах че е любов от пръв поглед... няма такава висия прсто.... тук идва и голямото НО.... От малък съм луд по колите, но в главата ми от тогава се е оформило мнение->италианските коли--> дизайн->несравним, двигатели->добри, здравина->никаква... незнам защо им се носеше тая слава... сега нещата са доста по-различни, но....... с 2 думи искам да си взема кола дето да си я карам 10години и да не мисля за смяна...
        Карал съм досега все немски и японски автомобили... като цяло мнението ми е че по-здрава кола от японската няма, по-добра возия от немската също... Наистина искам да чуя съвети или поне добре обосновани мнения... Харесал съм Алфа 159 2,4 JTD 200hp..и понеже съм заделил някой друг лев, смятам да има екстри, които ще вдигнат цената на колата почти двойно, но за тези пари мога да си взема серийно оборудвам нов VW Touareg.... Останах с добри впечатления от пишещите във форума... бъдете честни..... кое да избера? Поздрави на всички!
        Не се побърквай човече,какво общо има Джип и то Туарег с Алфа дето ще си разтрака предницата още на втория месец??,зимай джипа и забрави за сичко италианско,освен Тортелините и Моника Белучи

Ти пък къде си виждал Джип Туарег.Джип е американска марка,а Туарег е голем Пасат,което няма нищо общо с Джип.Туарег не е нито хубав,нито проходим,нито бърз-просто си е тъпо комби
        Точно пък Вранглера е най пикливата джипка-дори Лада Нивата я превъзхожда

Comment

туарега е кенеф

зимай 159ката, не зимай сичките екстри и си купи и втора кола - може би една по-малка алфа ако наистина смяташ да удвояваш цената на 159ката (а може и да си земеш 3.2 литрово гтв със турбо и да му платиш акциза та да си имап един дзвер )
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Изглежда дори май не си и сядал в 159, но за сметка на това знаеш колко е здрава, как върви, как седи на пътя....

За Вранглера по-същия начин....
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Катастрофирал, спести ни компетентното си мнение, моля те
              Факта, че се намираме във форум на "Алфа Ромео" не означава, че сме коне с капаци - подочули сме и поназнайваме някои работи за "Туарег", и много добре знаем, колко е зле
              sigpic

Comment

от личен опит го казвам за турега... всичките нови модели на VW съм карал известно време и турега специално е пълна скръб офф-роуд а вътре не е чак толкова комфортен за цената на луксозните модели (защото по-евтините са доста ограничени отвътре...)
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Не знам ама в Б-с VWсервиз е пълен с Туарези, направо се бутат един друг а Пасатите ходят само за смяна на масло!
                  sigpic

Comment

Re: аъъ

Първоначално публикувано от katastrofiral
                    Първоначално публикувано от KGB
                    Той таурега е страшна джипка, няколко приятели се чудят как да се отърват от тоя боклук.

Относно 159ката предполагам имаш такава щом знаеш на колко км-ра ще се разтрака...
                    нямам 159 -ка не бих и имал поради некои предразсъдъци към Алфите като цяло-колкото за Не-Джипката Туарег има си показатели за проходимост и така нататък-не ми сравнявай комфорт щото нема смисъл,а пък ти кат толко си запален по алфите,а на бас ,че с Хюндай печка дето тежи 2 тона щи скина алфата а?
                    По скоро ще си скинеш турбината щото един приятел вече хвърля две на чисто ново санта фе и даже вече гаранция не признават и само незнам къде тури хюндай при колите

Comment

Абе чудя им се на такива като теб кво правят в тоз форум,ходи си възхвалявай боклучавите кочини някъде другаде!
                      Алфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
                      Alfa 159 2.4 jtdm

Comment

Абе защо всеки вика Хюндай що никой не казва Хюн вземи
                        sigpic

Comment

С това последното изби рибата
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

то не е Хюн-дай, ами Х*й-дай. Колегата с катастрофиралия ник, изказването ти е прекалено остро и неуместно за този форум . Как очакваш да реагираме? Как може ние въпреки, че сме пристрастни да спазваме добрия тон, а ти да не успяваш. Нищо лично! Стана ми интересно и забавно .
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Утре ще позачиста....че много офф-топик стана.
                              sigpic

Comment

i az bih iskal da pitam zaslujava li si?

Zdravejte,
                                V momenta subiram mneniq ot hora deto karat i imat 159, osobeno diesel? Mislq da stavam sobstvenik na Alfa 159, no prosto iskam da posubera mneniq? Kofti 4e shte e diesel, no e company car, vse pak. Ta naj ve4e me interesuva electronikata?? Dali suzdava problemi? A i kak e podrujkata v bg?
                                Merci mnogo

Comment

Working...
                                X